prointerior 5/2014 - Page 32

Työtilakerrokseen ” haluttiin myös leikkisyyttä, joka toteutettiin lasiseinien piirrosjälkeä Struktuuripintainen DESSO Grids tekstiililaattamatto / Koolmat Oy. TEOSTON LAUTTASAAREN sokkeloinen, neljän kerroksen kiinteistö alkoi olla huonokuntoinen ja olisi kaivannut mittavan remontin, jolloin siitä päätettiin luopua ja etsiä sopivat tilat Helsingin keskustasta. Teosto halusi päästä lähemmäksi asiakkaitaan keskeiselle paikalle, koska musiikintekijät käyvät Teostolla aktiivisesti. Muutto mahdollisti myös uudenlaisen, tavoitteita, työntekoa ja organisaatiokulttuuria paremmin tukevien tilojen suunnittelun. Keskeinen tavoite uusissa tiloissa oli yhteistyön ja tiedonkulun sujuvuus. Tilojen ilmeen osalta tavoitteena oli tuoda esiin Teoston brändiä ja toimintaa osana luovaa musiikkialaa. Tilojen htal ]Z[