prointerior 1/2018 - Page 9

46 44 Sveitsin uudessa vuoristohotellissa on paljon kuparimateriaaleja KVA Arkkitehdit Oy 52 Berner Oy:n uusi pääkonttori Berner Oy:n uuden pääkonttorin toteuttaminen oli pitkäjänteinen Pinto Design 46 Kesäfiiliksiin Helsingin kattojen yllä – Stockmann Roof by Ravintola Teatteri ja huolellisesti suunniteltu prosessi. Yli satavuotisen, Etelärannan jugendlinnassa sijainneen perheyrityksen pääkonttorin siirtäminen uusiin tiloihin oli tehtävä, jossa haluttiin onnistua kaikilla osa-alueilla. Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon katolle avattiin Tilojen uudistuessa haluttiin päivittää myös työtavat ja -käytännöt vuosi sitten keväällä pitkään odotettu terassi: Stockmann vastaamaan yrityksen nykyisiä arvoja ja toimintatapoja. Henkilöstön Roof by Ravintola Teatteri. Tavaratalon kattotilat ovat olleet kuuleminen ja osallistaminen olivat alusta lähtien itsestäänselvyys. nyt kaupallisessa käytössä ensimmäistä kertaa tavaratalon valmistumisen jälkeen. 56 ajankohtaista 52 1  /  18  prointerior 9