prointerior 1/2018 - Page 40

Muutoksissa huomioitiin niin uudet potentiaaliset asiakkaat kuin nykyiset asiakkaat. Uudistuspäätöksissä kuunneltiin erityisen tarkasti ravintolalle tärkeitä kanta-asiakkaita. Hemingway’sin henkilökunnan kommenttien ja huomioiden perusteella mm. kantisten suosikki-istumapaikat säilytettiin entisellään. ”Meillä on mahtava henkilökunta, joka panostaa kaikkensa asiakkaiden viihtyvyyteen. Haluamme myös ravintolaympäristön antavan parhaat edellytykset viihtyvyyteen. Asiakkaita on kuunneltu ja uudistus on otettu positiivisesti vastaan. Nyt Hemingway’s Hietalahdesta löytyy paikka jokaiselle”, Alina Niemi iloitsee. ”Oli mielenkiintoista päästä uudistamaan Hemingway’sin brändiä, kun on tullut itsekin vietettyä aikaa ketjun eri paikoissa”, kertoo suunnittelussa mukana ollut Johanna Alaraasakka Pinto Designilta. ”Hemingway’sin henkilökunta oli täysillä mukana projektissa ja yhteydenpito heidän kans- saan oli välitöntä ja suoraa. Kanta-asiakkaat ovat selvästi tärkeitä ravinto- lan väelle”, Johanna jatkaa. Kodikas tunnelma säilytettiin uudistuksessa Ravintola on saanut uudistuksen jälkeen hyvää palautetta ja uusia kävijöi- täkin on löytynyt. Erityisesti naiset ja nuoret aikuiset ovat ottaneet astetta modernimman, mutta viihtyisän ympäristön ilahtuneesti vastaan. ”Vaikka ilmettä on päivitetty hieman modernimmaksi, kodikasta ja viihtyisää tun- nelmaa ei ole kadotettu. Se ja kanta-asiakkaiden huomioiminen olivat tär- keitä tyyliä ja projektia ohjaavia seikkoja alusta asti”, Alina summaa pro- jektia. Liiketoiminnan kannalta erittäin positiivista oli se, että ravintolaa ei tar- vinnut sulkea remontin vuoksi. Myös asiakkaat arvostivat sitä, että tähän ”kodin ulkopuoliseen olohuoneeseen” pystyi piipahtamaan kuten ennen- kin. ”Tulokset ovat Hietalahdessa olleet hyviä ja siksi suunnitteilla onkin uudistuksia muihinkin toimipisteisiin”, Alina kertoo. n 40 prointerior   1  /  18