Magazine 4U Issue 4 Special September 2014

MAGAZINE 4U

БРОЈ 4 / СЕПТЕМВРИ

Најновата технологија:

Првите слики:Samsung Galaxy Note 4

Новата Nokia Lumia 635

Боите на виножитото во новата колекција на Гучи

Ликовите од Frozen Доаѓаат во хит серијата Once upon a Time

Неочекувани бои што ќе ве изненадат оваа есен