Информатор на општина Новаци

  Промоција на кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Новаци Котевски—стр.3 Се одржа промоцијата на Лазар котевски за кандидат за градоначалник на општина Новаци со трет мандат—стр.4 Градоначалникот Котевски со пратениците од И.Е 4 и 5 во Добромири– стр.5 Привршува изградбата на монтажното училиште во Далбеговци—стр.7 Се спасува Гнеотино од поплавување—стр.8 Започна да се реконструира пензионерскиот клуб во Новаци—стр.10     1