Информатор на општина Новаци

 Лазар Котевски и официјално старо-нов градоначалник на Општина Новаци —стр.3 Министерот Димовски во посета на поплавените подрачја во општина Новаци —стр.4 Со свеченост започнаа градежните работи за асфалтирање на патот Мегленци-Арматуш – стр.7 Новаци и Стрежево го завршуваат проектот за наводнување на полето-стр.9 РЕК Битола ќе го асфалтира патот Новаци-Коп во должина од 11 км—стр.9 Велигденски панаѓур во Пензионерскиот клуб во Новаци—стр.10      1