Информатор на општина Новаци

  Американскиот амбасадорот Пол Волерс во општина Новаци—стр.3 Лична карта, именувана улица по градоначалникот Котевски и почесен граѓанин на Далбеговци—стр.5 Свечено пуштено во употреба повеќенаменското игралиште во Горно Агларци– стр.6 По Две децении свадба во мариовско Зовиќ -стр.7 Прва бензиска пумпа во општина Новаци—стр.8    1