Информатор на општина Новаци

  ВМРО-ДПМНЕ одржа трибина во општина Новаци—стр.3-стр.4 Лазар Котевски во трка за трет мандат за градоначалник на општина Новаци – стр.5     ЕЛЕМ ќе инвестира во рудникот за јаглен во Живојно, општина Новаци– стр.6 Празникот Водици одбележан во општина Новацистр.8 Работна акција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ Новаци –стр.11 Општина Новаци со оригинална идеја за заживување на Мариово—стр.13 1