Client Books FowlerHomes_2018_Brochure_eBook - Page 78

Above: Interior tongue-and-groove walls continue the use of wood and add to the boathouse aesthetic. Motorised toplight windows allow for cross ventilation without opening the large stacking doors. The living area features a highly polished concrete floor and a raked ceiling in fibrous plaster. Right: Structural pillars have been erected for a future roof structure over the 12m-long pool. living and kitchen space. “This layout allows guests to have a wing to themselves when they stay,” says Hill. Stacking doors in the living area maximise the views and an overhang on the front deck minimises impact of the hot summer sun, while admitting the lower winter sun for pas- sive solar storage within the polished concrete floor and substrate. A span of doors next