Canadian RMT Fall 2016 Canadian RMT Fall 2016 - Page 12

Massage Education Schedule canadianmassageconference.com info@oneconcept.com 877-387-9111 ex 111 BURLINGTON HOLIDAY INN HOTEL & CONFERENCE CENTRE | BURLINGTON, ONTARIO TRADE SHOW HOURS: FRI 11:00AM-6PM · SAT 10AM-5PM · SUN 10AM-5PM thurssept29 9:00am - 5:00pm Integrative Treatment Of The Shoulder Certification Class Kelly Armstrong | Burlington Hall | 8 Hours 9:00am - 5:00pm Integrated Manual Therapy to Eliminate Multiple Nerve Crush Phenomenon Certification Class | James Waslaski | Harvester North | 8 Hours 9:00am - 5:00pm Lotus Palm Thai Style Foot Reflexology & Massage Certification Class Sukha Wong | Harvester South | 8 Hours frisept30 Community Room OPEN FOR TREATMENTS 10:00AM-6:00PM Register at www.oneconcept.com/community-room Sponsored by: 9:00am - 11:30am Opening Session / Student Day Community Classroom | 2.5 Hours 10:30am - 11:30am Implementing Instrument Assisted Soft Tissue Manipulation into a Massage Therapy Practice | Conor Collins | Burlington Hall | 1 Hour 10:30am - 11:30am Intro to Thai Massage Sukha Wong | Pearson Hall | 1 Hour 10:30am - 1:30pm Increase Profits by Adding a Structured Lumbar Spine Rehabilitation Program Into Your Health Business Sean-Michael Latimour | Harvester South | 3 Hours 10:30am - 1:30pm Integrated Manual Therapy to Eliminate Multiple Nerve Crush Phenomenon James Waslaski | Harvester North | 3 Hours 12:00pm - 1:00pm Matrix Repatterning The Concussion Solution Dr George Roth | Community Classroom | 1 Hour 12:00pm-1:00pm Introduction to Pregnancy Massage Therapy Foundations Michelle Francis-Smith & Nicole Nifo | Burlington Hall | 1 Hour 12:00pm - 1:00pm Introduction to The Art of Palpation Chris O’Connor | Pearson Hall | 1 Hour 1:30pm - 2:30pm Pediatric Massage Highlighting Approaches for Hospital Based Massage Tina Allen | Community Classroom | 1 Hour 2:30pm - 5:30pm Quick and Easy Assessment and Treatment of the Ligamentous Articular Structures of the Shoulder Robert Libbey | Burlington Hall |3 Hours 2:30pm - 5:30pm The Art of Palpation Chris O’Connor | Pearson Hall |3 Hours 2:30pm - 5:30pm Unlocking Computer Shoulder Eric Stephenson | Harvester South |3 Hours 2:30pm - 5:30pm Aromatherapy: What’s it all about and how to include it in your practice! Ruxandra Cipriani | Harvester North |3 Hours 3:30pm - 4:30pm Support from your feet up: Key Awareness, Daily Activities and Treatment BetsyAnn Baron | Community Classroom | 1 Hour 5:00pm - 6:00pm Overview of Integrated Manual Therapy James Waskaski | Community Classroom | 1 Hour Please get your passport stamped after each class you attend, please keep this as your record of which classes you attended. It is the responsibility of the healthcare professional to be aware of their Governing Bodies allowances for CE’s within his/her scope of practice. If the class is marked eligible for CE this should be used as a guideline only, and you should confirm all course eligibility with your governing body. As an Ontario RMT you are self regulated for Continuing Education. Please be aware of the CMTO guidelines for education. Most of these classes will fall under a Category A or Category B. ALL CLASSES ARE NCBTMB APPROVED NCBTMB Approved Provider Number 451476-10. 12 Canadian rmt ConferenceSpread.indd 12 2016-08-23 4:19 PM