Architect and Builder Magazine South Africa Feb/Mar 2018 - Page 51

SITE PLAN multivolume ‘winter garden’ feel atrium flows into excellent amenities provided in the building, namely the Olive + Plate coffee shop and the unique building ‘working lounge’ which is surrounded by a landscaped terrace. Leveraging off the building architecture, Savile Row created a new workplace for the anchor tenant that ties into the base building aesthetic. The vision for the new legal tenancy workplace was to align their workspace design to their brand, desired client experience and employee culture. 140 West Street The tenancy design is thus a manifestation of their brand and is a premium client experience. The journey from the client entrance at the ground floor atrium, up to the anchor tenancy client welcome floor, is consistent, with the fitout adopting similar materials of stone, glass and timber panelling. It provides an exclusive client meeting and entertaining suite, opening onto their sky terrace with garden and clear views north over Sandton. The work floors are a combination of glass fronted offices with adjacent workstations 51